Animatoren

Hallo
Ik ben Nore Recour. Ik ben 17 jaar en zit in mijn laatste jaar humane wetenschappen in het LMC in Poperinge. Mijn hobby’s zijn zwemmen in Zwemclub Poperinge en lopen. Daarnaast zit ik ook in de KSA van Watou en daar geef ik leiding aan de kabouters (1ste tot 3de leerjaar). Het is ondertussen mijn zesde jaar animator in het speelplein en kijk er alvast naar uit om er ook deze zomer een leuke zomer van te maken!
Tot dan!

Heyhey!
Ik ben Fran Vandendriessche. Ik ben 18 jaar en ik studeer Wetenschappen Wiskunde. Volgend jaar ga ik verder studeren in Gent. Mijn hobby’s zijn tennis en KSA. Dit jaar is mijn 2e jaar als leidster in KSA De Bollaert Watou, ik geef leiding aan de Knapen. Ik sta al enkele jaren op het speelplein in Watou en dit jaar kom ik met veel plezier terug!

Heyhey, ik ben Eva Dessein. Ik ben 15 jaar en doe de richting Maatschappij en Welzijn op school. Mijn hobby is KSA. Ik stond al 2 zomers op het speelplein en doe dit met veel plezier een 3e keer. Ik kijk er alvast naar uit om er een superleuke zomer van te maken. Tot dan!

Hallo,
Ik ben Lien Vandenbussche, bijna 17 jaar en zit in mijn voorlaatste jaar Landbouw in het VTI in Poperinge. In mijn vrije tijd ga ik naar de KLJ, hiernaast zorg ik ook heel graag voor kindjes. Het wordt nu mijn 3e jaar op het speelplein, en ik kijk er met veel plezier naar uit om er een hele toffe zomer ervan te maken! ☺️
Tot dan!!