Animatoren

GITTE RECOUR

Hey! Ik ben Gitte, de zus van Sebe en Nore. Ik ben 16 jaar oud en woon in Watou. Mijn allergrootste bezigheid is KSA. Twee zomers terug stond ik reeds op het speelplein en deze zomer ben ik terug van de partij! We maken er een toffe zomer van!

SEBE RECOUR

Hallo, ik ben Sebe Recour, de broer van Nore Recour en Gitte Recour die ook op het speelplein staan. Mijn hobby’s zijn KSA, voetbal en fietsen. Ik sta op het speelplein omdat ik het leuk vind om buiten te spelen samen met de kinderen.

STIEN COUDEVILLE

Hallo ik ben stien. Ik ben 16 jaar oud. Mijn hobby’s zijn KSA en zwemmen. Ik ben de zus van Gust en deze zomer staan we allebei op het Speelplein.

SEM RAMON

HANNE CAMERLYNCK

Hallo,
Ik ben Hanne Camerlynck uit Sint-Jan Ter Biezen. Ik ben 16 jaar en volg Latijn in Poperinge. Mijn hobby’s zijn zwemmen, fitness, KSA en zingen. Vorig jaar stond ik ook al op het speelplein en ik vond het zalig! De dankbaarheid die je terugkrijgt van de kindjes doet enorm veel deugd. Ik hoop dan ook dat we ook dit jaar ook weer voor het entertainment van jullie kindjes mogen instaan.

AAIKO ANNE

ILKA COUDEVILLE

Hallo, ik ben Ilka Coudeville, een animator op het speelplein. Mij zul je zien tijdens de kleuterweek! Tot dan!