Animatoren

Ana Coudeville

Foto openen

Hallo, ik ben Ana Coudeville. Ik ben 14 jaar (2007) en woon in Watou. Op school volg ik de richting humane wetenschappen. Mijn sporten zijn zwemmen en dansen. Ik vind het ook leuk om op mezelf te gaan lopen of te gaan fietsen. Daarnaast ben ik ook lid van de KSA, waar ik heel graag naartoe ga. Dit jaar zal ik animator zijn in de speelpleinwerking!

Axel Dezeure

Ik ben Axel Deseure en ik ben 15 jaar. Ik ga naar school in het lmc en volg de studierichting plant dier en milieu technieken. Mijn hobby’s zijn voetbal, fietsen en buiten spelen.

Ines Delalleau

Ik ben Ines Delalleau, de zus van Carmen, die het speelplein coördineert. Intussen ben ik zwanger van ons eerste kindje. In mijn vrije tijd kom ik dan ook graag helpen als animator op het speelplein. Daarnaast werk ik als zorgkundige en is stilzitten niet bepaald mijn sterkste vak. De andere tijd die mij rest kook ik graag, hou ik van fietsen, van de buitenlucht, de natuur en creatief bezig zijn. We kijken er naar uit om mee een oogje in het zeil te houden en de kids een fijne, uitlevende vakantie te bezorgen op het speelplein.

Lien Vandebussche

Hey, ik ben Lien ik ben 15 jaar en ik zit in de richting Zorg en Welzijn in het Lodewijk Makeblijde College in Poperinge. Ik zit zelf in de KSA en hou ervan om met kinderen te spelen. Hopelijk word het een leuke zomer! Groetjes

Loïc Vandromme

.

Hallo iedereen , ik ben Loïc Vandromme. Ik ben 14 jaar en zit op school in het Muda in Evergem . Mijn hobby is dansen in de body fit in Poperinge. Ik heb 2 zussen. Dit is eerste jaar speelpleinwerking maar ik heb er wel heel veel zin in.

Mendel Olleiver

Ik ben Mendel Ollevier
Ik ben 16 jaar en volg de richting Boekhouden Informatica.
Ik zit nu in mijn laatste jaar als lid in de ksa van Watou en ik ga volgend jaar ook in de leiding. Dit is mijn 2de jaar dat ik op het speelplein sta.

Nore Recour

Foto openen

Ik ben Nore Recour. Ik ben 15 jaar en studeer humane wetenschappen in het LMC in Poperinge. Naast mijn intresse voor het bezig zijn met kinderen ben ik ook graag creatief bezig. Mijn hobby’s zijn zwemmen en ik zit ook in de KSA van Watou. Ik heb al 3 zomers op het speelplein gestaan en ook deze zomer zal ik er weer met veel plezier staan! Tot gauw!

Romee Vanwildemeersch

Foto openen

Hallo ik ben Romee Vanwildemeersch. Ik ben 15 en doe natuurwetenschappen wiskunde. Ik ben sportief en avontuurlijk.ik doe turnen en zit in de ksa van watou. Ook ben ik graag met kindjes bezig en verlang al naar het speelplein.