Hulpanimatoren

FRAN VANDENDRIESSCHE

Hallo, mijn naam is Fran, ik ben 14 jaar. Ik heb 1 jongere broer Arne. Ik startte vorig jaar als hulp-animator bij het speelplein. Ik vond het een heel leuke ervaring! Ik vind het heel leuk om met kleine kindjes om te gaan. Naast de speelpleinwerking, ga ik ook nog naar de KSA van Watou, doe ik woord en speel ik tennis.

NORE RECOUR

Hallo, ik ben Nore. Ik ben de zus van Gitte en Sebe. Ik ben 13 jaar en zit op school in de keiwijzer. Ik zit in de KSA van Watou en zwem in de Poperingse zwemclub. Ik graag naar het speelplein omdat ik graag met kinderen bezig ben. Ik vind de spelletjes maken en creatief bezig zijn ook heel leuk.

GUST COUDEVILLE

Hallo mijn naam is Gust. Ik ben 14 jaar en ben een hulpanimator. Mijn hobby’s zijn ksa, toneel en zwemmen. Ik hoop op een leuke zomer!

MAEIKE RAMON

MILO DESSEIN

Hallo ik ben Milo. Ik doe judo in Poperingeen zit in de ksa van Watou. Ik sta graag op het speelplein omdat ik het tof vind om voor kindjes te zorgen, alsook kleuters. Het is ook heel tof om spelletjes te maken en dan te zien dat iedereen er volop van geniet

BO LEFERE

Hallo ik ben Bo en ben 12 jaar. Mijn hobby’s zijn paardrijden, turnen en KSA en ook natuurlijk speelpleinwerking!! Ik hou heel erg van dieren!

ANA COUDEVILLE

KATO LEURIDAN

Hallo. Ik ben Kato Leuridan, ik ben 14j oud. Ik dans, ik ga paardrijden en af en toe gaan lopen of thuis oefeningentjes doen. Ik ben blij dat ik ook op het speelplein mag staan omdat ik graag met kindjes bezig ben. Ik wil ook wel eens tonen wat ik kan. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om dit te doen!! Tot op het speelplein!!!